Donald Trump vrea să candideze din nou la prezidențiale în 2024: „Doar doctorul mă poate opri”

Data actualizării: Data publicării:
Donald Trump râzând
Fostul președinte al SUA, Donald Tump. Foto: Profimedia Images

În cel mai recent interviu acordat, fostul președinte american Donald Trump a declarat că este decis să revină la Casa Albă, astfel că va candida la alegerile din 2024.

„Doar diagnosticul unui doctor” ar putea opri candidatura lui Donald Trump, al 45-lea preşedinte al Americii, pentru alegerile prezidenţiale din 2024. Asta a afirmat fostul preşedinte american la emisiunea „The Water Cooler” de la Real America’s Voice, potrivit Mediafax.

Într-un interviu lung, fostul preşedinte a atins numeroase puncte, de la presupusa fraudă electorală din Georgia, la viitoarele audieri ale Congresului cu privire la asaltul din 6 ianuarie, de la haosul imigranţilor la scutul antirachetă al Israelului.

Donald Trump, acum în vârstă de 75 de ani, a fost cel mai vârstnic preşedinte în funcţie la Casa Albă, înainte ca Joe Biden, care are 78 de ani, să fie ales.

Trump a relansat acuzaţiile de fraudă la alegerile prezidenţiale, fără a produce şi probe: „Am câştigat în Alabama cu un rezultat record, am câştigat în Florida. Şi ce s-a întâmplat în Georgia? Am câştigat în Ohio şi Iowa cu o avalanşă de voturi, iar în Georgia nu?”.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri