Două plaje din Sydney au fost închise după ce un delfin a fost atacat de rechini

Data actualizării: Data publicării:
plaja inchisa in sydney
Două plaje din Sydney au fost închise după ce un delfin a fost atacat de rechini. FOTO: Profimedia Images

Două plaje populare din Sydney au fost închise sâmbătă, după ce înotătorii au văzut câţiva rechini care atacau un delfin, scrie CNN. Totodată, mai multe evenimente de surfing şi Ironman şi Ironwoman au fost anulate.

Delfinul a suferit răni la coadă şi a fost eutanasiat, a transmis Surf Life Saving New South Wales. 

Cele două plaje sunt Manly şi Shelly, unde sute de oameni s-au adunat pentru Manly Open Classic – un eveniment care include competiţii Ironman ce trebuiau să aibă loc sâmbătă.

Drone ale Surf Life Saving au observat o serie de rechini în zonă. Emily Petterssona declarat pentru CNN că a intrat în apă când a auzit că delfinul a fost rănit. „Delfinul avea un semn de muşcătură pe partea laterală a corpului”, a spus Pettersson.

Într-un mesaj transmis pe Instagram, managerul general al Summer of Surf, Trent Goulding, a confirmat anularea evenimentului și și-a cerut scuze participanţilor care veniseră deja la Manly Beach. El a spus că oamenii își vor primi banii înapoi și că se vor implementa protocoale suplimentare pentru acest tip de risc, urmând ca pe viitor să existe locaţii de rezervă pentru evenimente.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri