Elon Musk își cere scuze pentru declarațiile care i-au înfuriat pe investitorii Tesla

Data publicării:
Elon Musk

Elon Musk i-a cerut scuze scafandrului britanic pe care l-a numit „pedofil”. Antreprenorul a fost presat atât de opinia publică, dar și de investitorii Tesla, care au cerut insistent ca Musk să își ceară iertare pentru afirmațiile sale defăimătoare, scrie BBC News.

CITEȘTE ȘI: Elon Musk, criză de furie pe Twitter după ce a fost criticat pentru soluția găsită la criza din Thailanda. Cum se apără miliardarul

Elon Musk a declarat că „a vorbit la nervi”, după ce scafandrul britanic Vern Unsworth a ridiculizat mini-submarinul adus de Musk în Thailanda pentru salvarea copiilor blocați în peșteră. Scafandrul a numit gestul o „mișcare de imagine”, iar asta l-a înfuriat pe antreprenor.

După ce Musk l-a făcut „pedofil”, Unsworth a amenințat că îl va da în judecată.

„Acțiunile sale împotriva mea nu justifică acțiunile mele împotriva lui și pentru asta îmi cer scuze. Vina este a mea și numai a mea. M-a luat gura pe dinainte și am vorbit la nervi, după ce domnul Unsworth a spus mai multe lucruri neeadevărate și a avut sugestii cu conotație sexuală legate de ce ar trebui să fac cu submarinul meu, pe care l-am construit din dorința de a ajuta, în concordanță cu indicațiile primite de la șeful scafandrilor din Thailanda”, a declarat Elon Musk.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri