Elon Musk nu le-a mai răspuns oficialilor de la Kremlin după ce tot el l-a invitat pe Putin la o discuție pe aplicația Clubhouse

Data publicării:
elon musk
Elon Musk. Foto: Profimedia Images

După ce luna trecută Elon Musk a atras atenția invitându-l pe președintele rus Vladimir Putin la o discuție pe aplicația Clubhouse, acum Kremlinul spune că miliardarul nu s-a ținut de cuvânt și nu a răspuns când i s-au cerut mai multe detalii iar întâlnirea online dintre cei doi nu s-a materializat, transmite Reuters.

Musk a lansat invitația direct pe contul oficial de Twitter al președintelui Rusiei: „Ai dori să mi te alături la o conversație pe Clubhouse?”. Întrebarea a fost urmată de un tweet complet în limba rusă: „Ar fi o mare onoare să vorbesc cu tine”.

La scurt timp după tweet, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a reacționat la propunerea lui Elon Musk, pe care a numit-o ”interesantă”, cu toate că nu se știe de ce voia Musk să vorbească cu Vladimir Putin.

Cu toate acestea, Peskov le-a spus reporterilor că Moscova nu a primit până acum niciun răspuns din partea miliardarului, chiar dacă a cerut detalii, și cel mai probabil subiectul a fost o „neînțelegere”.

De la lansarea sa cu mai puțin de un an în urmă, Clubhouse a atras atenția imediat marilor companii din industria tehnologiei. De altfel, a ajuns la un nivel de popularitate atât de crescut în China, încât guvernul a decis blocarea aplicației.

Clubhouse este o aplicație mobilă care funcționează ca o rețea de socializare, cu mesaje vocale și este accesibilă doar dacă primești o invitație de la cineva care deja o folosește, și deocamdată, doar dacă ai un iPhone. Aplicația vă permite să începeți sau să ascultați conversații pe o varietate de subiecte, de la tehnologie la sport, parenting, literatură, etc. Nu sunt postări cu fotografii sau videoclipuri - doar imaginile de profil ale oamenilor și vocile lor. Conversațiile pot fi private, cum ar fi un apel telefonic, sau pot include mii de oameni care pot asculta o conferință.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri