Video „Erdoban“. Președintele Turciei le-a dat oamenilor câte 10 dolari în fața unei secții de votare

Data actualizării: Data publicării:
erdogan da bani la alegatori
Președintele în funcție Recep Erdogan le înmânează bancnote de 200 de lire turcești alegătorilor din fața unei secții de votare. Foto: captură video Digi24

Președintele în funcție al Turciei, Recep Erdogan, a fost filmat de presă când dădea bancnote de 200 de lire turcești (aproximativ 10 dolari) la câte o persoană și dădea mâna cu susținătorii săi care s-au aliniat în fața unei secții de votare, potrivit imaginilor furnizate de Reuters.

Mișcarea a devenit o tradiție pentru Erdogan, care de obicei oferă jucării copiilor, pe lângă bani la ocazii speciale, inclusiv în timpul sărbătorilor islamice Eid al-Fitr și Eid al-Adha. 

El a fost filmat oferind bani copiilor și înainte de a vota în primul tur, lucru ce pare să încalce legislația din Turcia care interzice candidaților să facă campanie în ziua alegerilor.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Alegerile prezidențiale din Turcia sunt unele dintre cele mai importante din istoria modernă și vor determina nu doar cine va conduce țara, ci și cum va fi guvernată, în ce direcție o va lua economia după scăderea monedei naționale la o zecime din valoare față de dolar în ultimul deceniu, precum și politica externă a statului.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri