Erdogan a revenit în public după patru zile de absență din cauza problemelor de sănătate

Data publicării:
Erdogan într-o mașină roșie.
Erdogan a reapărut în public după ce și-a suspendat temporar prezența la evenimente de campanie din cauza problemelor de sănătate. Foto: Profimedia Images

Preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, bolnav de marţi seara de o gastroenterită şi care s-a exprimat timp de patru zile numai prin videoconferinţă - provocând întrebări despre starea sănătăţii sale cu doar două săptămâni înaintea alegerilor prezidenţiale şi parlamentare de la 14 mai - a reapărut în public pentru prima oară sâmbătă, la Istanbul, potrivit unor imagini transmise de televiziuni, relatează AFP, citat de News.ro.

Președintele turc, în vârstă de 69 de ani, afectat de un virus intestinal, potrivit anturajului său, a început o vizită la Salonul Aeronautic Teknofest, pe fostul Aeroport Atatürk, la Istanbul, un salon pe care Turcia îl prezintă drept „cel mai mare din lume” şi care permite industiei militare turce să-şi expună dronele şi avioanele.

El urmează să participe apoi la un miting electoral, la Izmir, pe coasta de vest, potrivit programului oficial.

Recep Tayyip Erdogan este aşteptat duminică la Ankara, cu exact două săptămâni înaintea primului tur de scrutin, pentru a-şi relua campania electorală, după o pauză de patru zile săptămâna aceasta.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri