Eroul de la New York este un agent de pază care l-a imobilizat pe atacator: "Am sărit pe el și am căzut amândoi la pământ"

Data publicării:
Ken Bradix
Foto: ABC

Un agent de pază cu peste 20 de ani de experiență a ajutat la capturarea lui Richard Rojas, bărbatul care a intrat joi cu mașina în pietonii din Times Square, ucigând o persoană și rănind alți 22 de oameni.

Ken Bradix
Foto: ABC

Ken Bradix, un agent de pază în vârstă de 47 de ani a povestit pentru New York Post cum și-a folosit abilitățile pentru a-l opri pe atacator. Acesta a explicat că în momentul în care a auzit îndemnul polițiștilor de a-l opri pe Rojas, a pornit în viteză spre acesta. "Am sărit pe el și am căzut amândoi la pământ", a explicat Bradix. "În zonă era și un polițist care era în afara serviciului care m-a ajutat să îl țin la pământ. Polițiștii au ajuns câteva secunde mai târziu", a spus el.

Bradix, care lucrează la un restaurant din zonă, se afla la serviciu în momentul în care a văzut mașina intrând în mulțime. "L-am văzut urcând cu mașina pe trotuar. Apoi a lovit un stâlp, mașina s-a răsturnat și a luat foc", spune agentul de pază. "(șoferul, n.r.) a coborât din mașină, a început să fugă, să strige și să dea din mâini. Se îndrepta spre mine", a adăugat Bradix.

Cu toate acestea, agentul de pază nu se consideră un erou, ci spune că doar a făcut ceea ce a crezut că este corect. "Nu sunt erou. Doar am făcut ceva ce sper că oricine ar fi făcut", a spus el.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri