FBI s-a implicat în cazul dispariției Mădălinei Cojocari, în SUA. Părinții fetiței de 11 ani au fost arestați

Data actualizării: Data publicării:
imagini surprinse cu camera de supraveghere cu o fetita
Mădălina Cojocari, o fetiță de 11 ani din Cornelius, Carolina de Nord, SUA, a fost văzută ultima dată pe 23 noiembrie FOTO: Twitter/ FBI

Mădălina Cojocari, o fetiță de 11 ani din Cornelius, Carolina de Nord, SUA, a fost văzută ultima dată pe 23 noiembrie, însă părinții ei i-au anunțat dispariția abia după trei săptămâni. Marți, FBI-ul a distribuit imagini video din 21 noiembrie, despre care se crede că sunt ultimele în care a fost surprinsă Mădălina.

Poliția Cornelius i-a arestat sâmbătă pe mama Mădălinei, Diana Cojocari, de 37 de ani, originară din Republica Moldova, și pe tatăl ei vitreg, Christopher Palmiter, de 60 de ani, pentru că nu au anunțat forțelor de ordine dispariția unui copil, a declarat poliția. În Carolina de Nord, părinții sunt obligați să își declare copiii dispăruți în termen de 24 de ore, în conformitate cu „Legea lui Caylee” potrivit Insider.

În clipul distribuit pe Twitter de FBI, Mădălina Cojocari a fost surprinsă de cameră în autobuzul școlar aranjând-și părul. „Este cea mai recentă confirmare independentă pe care o au anchetatorii cu momentu în care Madalina ar fi fost văzută ultima dată. Ea a coborât din autobuz pe 21-11-22, la ora 16:59. Căutăm martori din afara familiei pentru a stabili cronologia exactă a momentului în care a dispărut”, a anunțat FBI Charlotte, Carolina de Nord, în postarea de pe Twitter.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Mădălina, care are 1,47 metri, părul şaten şi cântăreşte 40 de kilograme, a fost văzută ultima acasă în seara de 23 noiembrie, dar a fost dată dispărută abia pe 15 decembrie.

Pentru că a lipsit de la școală, un consilier a contactat-o pe mama ei, Diana Cojocari. Într-un final, aceasta s-a dus la școală pe 15 decembrie și a mărturisit că fiica ei a dispărut de 3 săptămâni.

Femeia a mai spus că în seara de 23 noiembrie ea și soțul ei s-au certat, iar acesta a plecat a doua zi în vizită la familia lui, revenind după câteva zile. Diana a spus că inițial a crezut că Mădălina a plecat, fără să-i spună, împreună cu tatăl ei vitreg.

Femeia a mai spus că nu i-a anunțat dispariția mai devreme pentru că se temea că va avea din nou probleme cu soșul ei.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri