Femeia misterioasă care suna la uși, în toiul nopții, cu o mână legată, a fost identificată

Data actualizării: Data publicării:
femeie2

Femeia misterioasă din SUA, care a sunat, în toiul nopții, la ușile a cinci case, fiind parțial îmbrăcată și având o mână legată cu sfoară, a fost identificată de polițiști, scrie Sky News.

Imaginile cu femeia sunând la ușa unei case, la 3 dimineața, s-au viralizat rapid, iar mulți s-au temut că tânăra este o victimă care a reușit să scape și caută ajutor.

Poliția din Texas a declarat că este vorba despre o femeie de 32 de ani, într-adevăr victimă a violenței domestice, și că iubitul acesteia, în vârstă de 49 de ani, a fost găsit mort, în propria locuință, după ce s-ar fi împușcat. Bărbatul a lăsat un bilet de adio care i-a ajutat pe polițiști să o identifice pe femeie. 

Tânăra este acum în siguranță și s-a întors la familia sa. Poliția nu a precizat ce căuta femeia în toiul nopții la ușile locuințelor din zonă și nici de ce aceasta părea să fi avut mâinile legate. Pentru că tânăra este o victimă a violenței domestice, numele ei nu a fost făcut public, iar anchetatorii urmează să o audieze pentru a afla mai multe despre cele întâmplate. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri