Femeie atacată de un mistreț pe o plajă din nordul Italiei: „Am crezut că este atras de pizza, dar m-a mușcat”

Data actualizării: Data publicării:
mistret pe o plaja din italia
O femeie a fost mușcată de un mistreț în timp ce se află pe o plajă din Genova. Foto: Profimedia Images

O femeie a fost mușcată de un mistreț în timp ce se află pe o plajă din Genova, oraș din nordul Italiei. Rossana Padoan Falcone,  în vârstă de 57 de ani, a povestit că tocmai terminase de mâncat o pizza atunci când animalul a apărut lângă ea. "Am crezut că este atras de pizza și că va încerca să deschidă cutia de carton care conținea niște resturi. În schimb, m-a mușcat", a mai spus ea pentru publicația La Repubblica, citată de The Guardian.

Incidentul s-a petrecut într-o zonă din Sturla, un cartier al Genovei, unde Rossana Padoan Falcone a mers să se relaxeze după serviciu.

"Eram pe plajă, stăteam pe prosop”, a povestit femeia pentru La Repubblica. "Mă bucuram de briză când un mistreț a apărut brusc lângă mine. Am rămas nemișcată, a părut că pleacă, dar apoi s-a apropiat din nou de mine și m-a mușcat de braț", a continuat ea.

Padoan Falcone a mai spus că tocmai mâncase o pizza atunci când a apărut mistrețul, pe care l-a descris ca fiind "destul de mare". "Am crezut că este atras de pizza și că va încerca să deschidă cutia de carton care conținea niște resturi. În schimb, m-a mușcat".

Ea a povestit că a țipat când și-a văzut mâna plină de sânge și că o altă persoană aflată pe plajă i-a sărit în ajutor. Potrivit acesteia, mulți dintre turiști au fugit panicați, mai scrie The Guardian. A fost dusă la spital, unde i-au fost administrate o injecție împotriva tetanosului și antibiotice și medicamente pentru rabie.

Anul trecut, o turmă de mistreți a încercuit o femeie care tocmai ieșise dintr-un supermarket de lângă Roma și i-a furat cumpărăturile, incidentul readucând în actualitate o nemulțumire mai veche cu privire la prezența acestui animal în multe orașe italiene.

Padoan Falcone a precizat că incidentul de pe plajă este un semn al "deteriorării" Genovei.

"Este inacceptabil să supunem cetățenii unui asemenea risc. Eram pe o plajă unde, lângă mine, fusese un cuplu cu un copil într-un cărucior. Dacă mistrețul ar fi mușcat copilul? Acea plajă este accesibilă și persoanelor cu dizabilități, de ce le puneți în pericol?", a transmis femeia. 

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri