Fiica lui Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al lui Putin, se opune invaziei din Ucraina și își sfidează tatăl: "Nu războiului"

Data actualizării: Data publicării:
Elizaveta Peskova
Fiica purtătorului de cuvânt al președintelui Vladimir Putin a postat un mesaj împotriva războiului pe contul său de Instagram. FOTO: Profimedia Images

Fiica purtătorului de cuvânt al președintelui Vladimir Putin a postat un mesaj împotriva războiului pe contul său de Instagram, scrie Business Insider. Ulterior, postarea a fost ștearsă, dar între timp fuseseră distribuite capturi de ecran cu mesajul.

Elizaveta Peskova, în vârstă de 24 de ani, este fiica lui Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin.

Vineri, tânăra a postat mesajul "HET BOЙHE", - "Nu războiului", pe un fundal negru, conform unei capturi de ecran postate pe Twitter de postul rusesc TV Rain.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Este același mesaj pe care l-au scandat și protestatarii ruși care au ieșit în stradă pentru a manifesta contra agresiunii din Ucraina.

Postarea ei vine ca o sfidare a declarațiilor transmise de tatăl ei, Dmitri Peskov, prin care acesta a încercat în ultimele zile să justifice acțiunile Rusiei și a atacat în mod constant SUA și aliații săi.

Postarea tinerei a fost remarcată de jurnalistul BBC Francis Scarr, care a făcut o captură de ecran cu mesajul. Imediat după aceea, mesajul Elizavetei Peskova a fost șters.

Cel mai probabil acest incident a creat agitație în cercul lui Putin și Peskov, cu atât mai mult cu cât purtătorul de cuvânt de la Kremlin este printre cei mai puternici susținători ai președintelui rus și a apărat ferm decizia de joi privind invazia.

Nu este prima dată când Elizaveta Peskova este într-un scandal politic. În 2019, s-a aflat că ar fi lucrat ca stagiar pentru un europarlamentar de dreapta, Aymeric Chauprade.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri