Filmul accidentului în urma căruia Tiger Woods a ajuns la spital cu răni grave. Detaliul care i-a salvat viața

Data actualizării: Data publicării:
masina in care se afla tiger woods in momentul accidentului
Filmul accidentului în urma căruia Tiger Woods a ajuns la spital cu răni grave

Superstarul golfului Tiger Woods a suferit răni grave la picioare după un accident de maşină. El a fost dus la spital pentru a fi operat. Polițiștii care anchetează modul în care s-a produs accidentul au spus că Tiger Woods circula cu viteză foarte mare, că nu au fost urme de derapaj sau de frânare, șansa lui fiind că purta centura de siguranță.

Accidentul s-a produs în zona oraşului Los Angeles. Maşina în care era singur a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat de mai multe ori. Serviciile de urgenţă l-au găsit conştient. Pompierii au trebuit să-l extragă cu aparatul de descarcerare din autoturismul avariat.

Şeriful a declarat că oamenii săi nu au găsit nicio dovadă că Tiger Woods conducea sub influenţa alcoolului, a stupefiantelor sau a medicamentelor.

Alex Villanueva, şerif în Los Angeles: "A trecut peste parapetul de pe mijlocul drumului şi s-a oprit la câteva sute de metri distanță. Deci, evident, acest lucru indică o viteză mai mare decât era normal. Pentru că este în pantă și în curbă, în zona respectivă se produc frecvent accidente.  

Nu au fost urme de derapaj, nu au fost urme de frânare. Deci, se pare că primul contact a fost cu parapetul central și de acolo a trecut pe banda opusă de circulație, a lovit bordura, a lovit un copac și s-a răsturnat de mai multe ori".

Carlos Gonzales, ajutor de şerif: "Partenerii noștri pompieri l-au descarcerat din vehicul și l-au așezat pe o targă. Când am ajuns la fața locului, domnul Woods era pe locul șoferului. Am vorbit cu el și m-am asigurat că poate să-mi răspundă. În acel moment, părea calm și lucid.  Tipul de vehiculul în care era, faptul că purta centura de siguranță aș spune că i-au crescut mult şansele de supravieţuire".

În vârstă de 45 de ani, Tiger Woods a câștigat în carieră 15 turnee majore şi de 11 ori titlul de jucătorul de golf al anului. Este jucătorul cu cea mai îndelungată perioadă în fruntea clasamentului şi, potrivit Forbes, unul dintre cei mai bogaţi sportivi, cu o avere estimată la 800 de milioane de dolari.

 

Editor : Georgiana Marina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri