Fost campion mondial de kickboxing, mort la 41 de ani din cauza Covid-19, după ce a refuzat să accepte că s-a infectat

Data actualizării: Data publicării:
Belgianul Frederic Sinistra alaturi de un caine
Belgianul Frederic Sinistra a fost campion mondial şi european de kickboxing. Foto: Instagram

Fostul campion mondial de kickboxing, Frederic Sinistra, a decedat la vârsta de 41 de ani, în locuinţa sa din Belgia, după ce s-a infectat cu Covid-19, relatează presa internaţională. Triplul campion mondial a refuzat să accepte că a contractat virusul şi a decedat în urma complicaţiilor.

Frederic Sinistra, cunoscut drept "The Undertaker" (Groparul) în comunitatea de kickboxing, fusese internat în spital luna trecută, după ce a fost forţat de antrenorul său să ceară ajutor medical, iar apoi a postat imagini cu el intubat la terapie intensivă. 

Sinistra a spus că a decis să se trateze acasă de acest ''mic virus'', după ce a părăsit spitalul la finalul lunii noiembrie, însă a decedat ulterior din cauza complicaţiilor. Bărbatul a refuzat să accepte și să folosească denumirea de Covid-19. Mai mult,  el s-a pronunţat împotriva vaccinului și a criticat public restricţiile impuse de guvern în Belgia.

Fostul campion a anunţat pe 26 noiembrie că meciul său programat pe 4 decembrie a fost anulat şi s-a declarat ''dezgustat'' de acest lucru, notează Agerpres.

"Un luptător nu renunţă niciodată, voi reveni mai puternic'', a anunţat el în social media, completând ulterior: ''M-am născut prematur şi voi continua să lupt până la moarte ca un bărbat care nu renunţă niciodată şi care va muri fără regrete''.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Sinistra, a cărui moarte a fost anunţată de soţia sa pe Facebook, în data de 15 decembrie, a fost campion mondial şi european de kickboxing, având un palmares de 39 de victorii şi 9 înfrângeri la profesionişti, fiind considerat la un moment dat ''cel mai puternic om din Belgia''.

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri