Fosta jucătoare de tenis Arantxa Sánchez, lăsată fără niciun ban de fostul soț

Data publicării:
Arrivals - 2013 Laureus World Sports Awards
Foto: Guliver/GettyImages

Soţul fostei jucătoare de tenis Arantxa Sánchez Vicario, Josep Santacana, a intentat divorţul şi a cerut custodia celor doi copii. El a plecat din casa de la Miami, luând toate bunurile fostei sportive, inclusiv trofeele câştigate de-a lungul carierei, relatează News.ro.

Arrivals - 2013 Laureus World Sports Awards
Foto: Guliver/GettyImages

Josep Santacana a cerut custodia totală a celor doi copii, Arantxa şi Leo, de 9 ş 7 ani, invocând faptul că fosta sportivă nu are capacitatea mintală pentru a se ocupa de aceştia. Potrivit Marca, el s-a mutat cu noua sa parteneră, cu care are o relaţie de câteva luni.

Arantxa Sanchez Vicario şi Josep Santacana formau un cuplu de 11 ani şi locuiau la Miami.  Sanchez Vicario şi-a trecut toată averea pe numele lui Santacana, iar acum trăieşte din salariul de director sportiv la centrul Metropolitan School şi din colaborări cu diverse televiziuni pentru a comenta meciuri de tenis.

După ce a început relaţia cu Santacana, Aranxta a întrerupt orice legătură cu familia ei, aceasta apreciind că bărbatul vrea doar banii fostei sportive.

Arantxa Sanchez Vicario datorează fiscului spaniol 1.7 milioane de euro şi are o datorie de 7,5 milioane de euro la o bancă, în urma unui împrumut făcut pentru a plăti alte datorii.

În vârstă de 46 de ani, Arantxa Sanchez Vicario, de origine spaniolă, a fost lider WTA, a câștigat patru turnee de Grand Slam la simplu, șase la dublu și patru la dublu mixt. În 1994 a fost declarată de Federația Internațională de Tenis sportiva anului. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri