FOTO | Actriţa care i-a cucerit inima lui Brad Pitt. Cei doi, surprinși împreună de mai multe ori

Data actualizării: Data publicării:
brat pitt gettyimages
Foto: GettyImages

Starul american Brad Pitt, aflat încă în proces de divorţ de actriţa Angelina Jolie, de care s-a despărţit în urmă cu trei ani, ar avea o nouă relaţie, cu actriţa Alia Shawkat, alături de care a fost surprins în ultima vreme la cel puţin trei evenimente, potrivit dailymail.co.uk, informează Mediafax.

Cei doi au fost surprinşi împreună de mai multe ori, inclusiv la o galerie de artă unde Shawkat, star al serialului "Arrested Development", îşi prezenta un show.

De asemenea, la sfârșitul lunii august, cei doi s-au aflat la Veneţia în timpul festivalului de film unde Brad şi-a promovat cel mai recent lungmetraj, "Ad Astra".

Pitt şi Shawkat au participat împreună şi la premiera spectacolului de teatru "A Play is a Poem" din Los Angeles, în septembrie.

Alia, în vârstă de 30 de ani, este actriţă, pictoriţă și activistă pentru drepturile femeilor. Este cunoscută, de asemenea, ca bisexuală declarată, potrivit propriilor declarații făcute revistei dedicate Out în urmă cu doi ani.

Brad Pitt, în vârstă de 55 de ani, și Angelina Jolie, în vârstă de 43 de ani, sunt implicați într-un conflict judiciar privind copiii și divorțul de mult timp. Angelina Jolie și Brad Pitt s-au căsătorit în august 2014, după o relație de aproape zece ani. Cei doi au împreună șase copii, trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri