FOTO. De teamă să nu facă mizerie, o bătrânică din Moldova s-a descălțat la intrarea într-un magazin

Data publicării:
batrana2

Imaginile cu pantofii lăsați de o bătrână la intrarea în magazinul unei stații PECO din Cahul, Republica Moldova, au devenit virale pe rețelele de socializare.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

De teamă să nu facă mizerie în magazin, femeia și-ar fi lăsat galoșii în fața ușilor automate. În comentariile din postarea cu fotografiile respective, oamenii susțin că bătrâna nu ar fi fost obligată de un angajat al benzinăriei să se descalțe și că pur și simplu a făcut acest gest din prea mult bun simț.

„Cineva râde, dar bătrânica dă semn de educație”, „Are educația care foarte mult le lipsește oamenilor din ziua de azi”, „Respect, dar chiar nu era nevoie să se descalțe”, „Acest gest arată prezentului câtă educație și respect au avut oamenii din trecut și continuă să aibă. Bravo și respect bătrânicăi”, „Sărmana de ea! Dar este de mare respect”, au comentat mai mulți internauți.

Postarea a strâns peste 500 de distribuiri și aprecieri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri