FOTO. Imagini înspăimântătoare din cantina școlii în care a avut loc masacrul din Crimeea

Data actualizării: Data publicării:
cantina-masacru-crimeea

Pe rețelele de socializare din Rusia circulă imagini de la liceul tehnic din Kerci, Crimeea, cu interiorul cantinei în care a avut loc, miercuri, masacrul care a șocat Rusia.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Acest atac armat, comis miercuri, este cel mai sângeros atac comis de un elev şi provoacă îngrijorări cu privire la securitate în Rusia.

Este posibil ca atacatorul să fi avut un complice, a declarat joi, pentru agenţii de presă ruse, Aksionov, pus de Moscova la conducerea peninsulei ucrainene anexate în 2014

Atacatorul, identificat ca fiind Vladislav Rosliakov, a acţionat singur în şcoală, însă autorităţile cred că cineva l-ar fi ajutat să plănuiască atacul.

Un dispozitiv exploziv improvizat „umplut cu metal” a explodat în cantină, la primul etaj, a anunţat Comitetul rus de anchetă.

Rosliakov a ucis miercuri 19 persoane şi a rănit alte peste 50, după care s-a sinucis. Potrivit DPA, o fată rănită în atac a murit joi, bilanţul crescând astfel la 20 de morţi.

Cel puţin zece răniţi grav urmau să fie transportaţi aerian la spitale ruse, pentru a fi operaţi, a precizat Skvorţova. Ceilalţi răniţi rămân internaţi la spitale din Kerci.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri