FOTO. Meghan Markle le-a lăsat mesaje de încurajare unor prostituate pe banane

Data publicării:
meghan markle
Foto: Guliver/GettyImages

Ducesa de Sussex, Meghan Markle, le-a scris personal mesaje de încurajare unor prostituate din Bristol, în timpul unei vizite caritabile. Mesajele au fost scrise pe bananele incluse în pachetele pe care femeile le-au primit de la o asociație care se ocupă cu protejarea acestora pe străzi, scrie The Telegraph.

meghan markle banane
Foto: KENSINGTON PALACE/TWITTER

Soția prințului Harry a vizitat organizația care se ocupă de protejarea acestor femei, dar le ajută și să scape de viața pe străzi sau dependența de substanțe interzise și alcool la sfârșitul săptămânii trecute.

Vizita Ducesei de Sussex și a printului Harry în bucătăria asociației One25 din Bristol a fost ținută secretă. Aceasta a participat la pregătirea unor pachete care au inclus, pe lângă mâncare, pături, prezervative, sticle de apă caldă și broșuri cu sfaturi de la asistenți sociali.

Martorii povestesc că atunci când angajații organizației i-au arătat lui Meghan pachetele care erau pregătite, aceasta a hotărât să se implice direct și a cerut un marker.

„Aveți un marker?  Am o idee. Am văzut un proiect început de o femeie din SUA pentru copii. Pe fiecare banană a scris un mesaj de încurajare pentru copii. A fost o idee incredibilă - un gest atât de mc. Mă ocup eu de mesajele de pe banane”, ar fi spus Markle, potrivit martorilor.

Fructele au fost decorate de ducesă și cu inimioare, pe lângă mesaje precum: „Ești puternică”, „Ești iubită”, „Ești curajoasă” sau „Ești specială”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri