Video Frisoane? Premierul Justin Trudeau și-a întrerupt conferința de presă ca să se îmbrace cu paltonul

Data publicării:
trudeau haina
Premierul Justin Trudeau și-a întrerupt declarațiile de presă ca să intre în casă și să-și ia o haină pe el, pentru că îi era frig Foto: captură TV

Surpriză pentru jurnaliștii canadieni care asistau la conferința de presă a premierului Justin Trudeau. Autoizolat la domiciliu după ce soția sa a contractat noul coronavirus, șeful guvernului și-a întrerupt declarațiile ca să-și ia pe el o haină mai groasă. Iată momentul: 

„Știu că trecem prin clipe dificile, dar tocmai de aceea trebuie să ne sprijinim reciproc. Guvernul vă stă alături. La fel și concetățenii voștri. Mulțumesc. Mulțumesc tuturor. Știu că ar trebui să dau un exemplu, așa că înainte să înceapă întrebările, mă duc să-mi iau haina și mă întorc imediat. E soare, dar puțin cam frig”, a declarat premierul canadian.

Sophie Grégoire, soţia premierului canadian, Justin Trudeau, a fost diagnosticată pozitiv cu coronavirus în data de 12 martie. Ea a prezentat simptome, după ce s-a întors dintr-o călătorie la Londra. Imediat, atât ea, cât și premierul Trudeau au intrat în izolare, dar premierul canadian a dat asigurări că se simte bine și că își va exercita atribuțiile de la domiciliu. 

Sophie Grégoire s-ar putea să-l fi contagiat cu COVID-19 și pe actorul britanic Idris Elba. S-au întâlnit și au stat alături la un eveniment desfăşurat la Londra, la care a participat şi pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton.

Citiți și: Coronavirus. Liderii mondiali care conduc lumea de acasă și din autoizolare

Ce se întâmplă dacă liderul unei mari puteri se îmbolnăveşte de coronavirus

Editare web: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri