Gluma de prost gust făcută de logodnicul Arianei Grande pe marginea atacului terorist din Manchester

Data publicării:
ariana grande concert
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Logodnicul cântăreței Ariana Grande, comedianul Pete Davidson, a stârnit furie cu o glumă de prost gust făcută în timpul unui show. În urma scandalului izbucnit pe marginea comentariului făcut de Davidson, Ariana Grande a reacționat spunând că gluma „nu i s-a părut amuzantă”, relatează BBC News.

ariana grande concert
FOTO: Gulliver/ Getty Images

În timpul unui turneu la scurt timp după atacul terorist din Manchester, la finalul concertului Arianei Grande, Pete Davidson a spus că artista a devenit foarte faimoasă: „Britney Spears nu a avut un atac terorist la concertele ei”, a adăugat acesta.

Gluma a stârnit revolta fanilor artistei, dar și a celor care și-au pierdut rude sau prieteni în atacul cu bombă care a ucis 22 de oameni, în mare parte copii.

Ariana Grande a răspuns mesajului primit de la un fan pe Twitter, în care acesta o întreba de ce nu a rupt relația cu Davidson. „Este o perioadă foarte dificilă și conflictuală pentru mine. El folosește comedia pentru a-i face pe oameni să se simtă mai bine în legătură cu cât de greșite sunt lucrurile în lumea aceasta. Bineînțeles că nu mi s-a părut o glumă amuzantă. S-a întâmplat în urmă cu luni de zile și știu că intențiile lui nu au fost niciodată malițioase, doar nefericite”.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri