Video Glumele făcute de invadatorii de la Capitoliu: „Vrem să ni-l aducem pe băiatul nostru înapoi”. Imagini filmate în interior

Data actualizării: Data publicării:
capitoliu
Glume de cartier făcute de invadatorii de la Capitoliu FOTO: Twitter

În toată nebunia de la Capitoliu, americanul simplu a fost uimit de frumusețea și eleganța încăperilor și nu a rezistat nici tentației să se țină de glume. Invadatorii nu s-au gândit nicio clipă că prin gesturile lor afectau imaginea templului democrației.

Citește și: LIVE TEXT cu desfîșurarea evenimentelor de la Capitoliu

Pe rețelele sociale au fost postate imagini filmate în timpul invaziei, care au surprins dialogurile și glumele de cartier făcute de cei care au intrat în Capitoliu.

Iată câteva din discuțiile purtate:

- „Să-l sunăm pe Trump, omule, da, să-l întrebăm ce mai face. Îi spunem doar că îl iubim, te iubim frate!”

- „Trump va fi foarte supărat.”

- „Nuu, va fi fericit, ce vrei să spui? Noi luptăm pentru Trump!”

- „Pot să sun la Senatul american, se pare.”

- „Bună ziua, sunteţi Senatul american? Avem nişte alegeri fraudate. Vrem să ni-l aducem pe băiatul nostru înapoi în funcţie. Puteţi să ne ajutaţi? Multumesc! Haideţi s-o facem!”

- „Hei, facem un tur simpatic al Capitoliului. Hai să mergem. Este istoria noastră! Este istoria noastră.”

- „Vreau să văd și eu, omule! Oau! Ce cameră drăguță. Nu distrugeți nimic! Suntem în casa noastră! Nu spargeți nimic, doar bucurați-vă de ce vedeți. Este casa voastră, știți? Puneți-vă picioarele pe masă, relaxați-vă un pic.”

- „Hai să mergem! Oau! Uite ce priveliște au! Așteaptă! Oau! Uimitor! E nebunie curată! Asta este istorie, tipule! Am fost aici de atâtea ori, dar niciodată așa. Ce se întâmplă? Hei! Hei! Așa, amice!”

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri