„Gunoi” de 1 milion de dolari. Ce a găsit o familie din Statele Unite în mijlocul drumului

Data actualizării: Data publicării:
saci bani sua
FOTO: Departamentul de Politie

O familie din Virginia a găsit pe şosea doi saci care conţineau aproape 1 milion de dolari, în bancnote. Membrii familiei hotărâseră să facă o plimbare mai lungă cu maşina ca să se relaxeze. Poliţia încă încearcă să identifice sursa banilor.

Săptămâna trecută, familia Schantz din Virginia a avut parte de surpriza vieţii în timpul unei plimbări cu maşina. Oamenii au observat un vehicul din faţa lor, care a evitat în ultimul moment să lovească ceea ce părea a fi un mare sac de gunoi, după cum a declarat pentru CNN Scott Moser, de la departamentul şerifului din Caroline, SUA.

Oamenii nu au trecut mai departe, ci s-au oprit şi au luat sacul, pe care urmau să îl arunce odată ajunşi la destinaţie. „În loc să lase gunoiul în drum, s-au oprit, l-au ridicat şi l-au aruncat pe bancheta din spate”, a relatat Moser.

Puţin mai târziu au găsit alt sac, aruncat pe marginea şoselei, pe care l-au aşezat alături de primul. Ajunşi acasă, au vrut să arunce „gunoiul”, însă au descoperit în schimb două grămezi uriaşe de bani.

S-a constatat că, în total, oamenii au găsit în mijlocul drumului aproape 1 milion de dolari.

Ei au alertat autorităţile locale, care încă încearcă să identifice sursa banilor. Scott Moser laudă spiritul civic al familiei Schantz, care a ales să nu păstreze banii descoperiţi întâmplător. „E vorba, totuşi, de 1 milion de dolari.”

Redactare G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri