Gwyneth Paltrow a câştigat procesul cu bărbatul care spunea că și-a schimbat personalitatea după ce actrița l-ar fi accidentat la schi

Data publicării:
Gwyneth Paltrow a câştigat procesul cu bărbatul care spunea că și-a schimbat personalitatea după ce actrița l-ar fi accidentat la schi
Gwyneth Paltrow a câştigat procesul cu bărbatul care spunea că și-a schimbat personalitatea după ce actrița l-ar fi accidentat la schi. Foto: Profimedia

Actriţa Gwyneth Paltrow a câştigat procesul în legătură cu un accident de schi produs în 2016, după ce un juriu a decis joi că Paltrow nu este responsabilă de leziunile suferite de bărbatul care a dat-o în judecată în urma unei coliziuni pe o pârtie de schi din Park City, Utah.

Terry Sanderson, un optometrist pensionar, a suferit o comoţie cerebrală şi şi-a rupt patru coaste în urma coliziunii. El a declarat că rănile au condus la o leziune cerebrală traumatică şi a cerut despăgubiri de peste 300.000 de dolari de la Paltrow în cadrul unui proces civil.

Sanderson, în vârstă de 76 de ani, a declarat în timpul audierilor că o femeie, despre care a aflat mai târziu că este actriţa Gwyneth Paltrow, l-a lovit după ce a pierdut controlul în timp ce schia în staţiunea Deer Valley Resort din Park City. Un prieten al lui Sanderson a declarat că a văzut-o pe Paltrow izbindu-se de fostul medic.

Terry Sanderson susține că și-a schimbat personalitatea în urma accidentului, un lucru care l-a costat relația cu iubita sa de atunci.

Înainte de coliziune, Terry era o persoană șarmantă, extrovertită, sociabilă. Ducea o viață plină, călătorea în toată lumea, făcea tot ce este posibil pentru a se bucura de viață și a fi sănătos. Dar după accident a încetat să mai fie șarmant, a spus avocatul său în timpul procesului.

Karlene Davidson, iubita lui Terry Sanderson în 2016, a confirmat în calitate de martor că personalitatea bărbatului s-a schimbat, după accident, iar acest lucru a dus la despărțirea lor.

Paltrow a respins acuzaţia, afirmând că nu ea a provocat accidentul şi că Sanderson este cel care a lovit-o din spate în timp ce schia.

După doar două ore de deliberări, cei opt juraţi au dat joi un verdict în favoarea actriţei şi au decis că Sanderson este 100% vinovat. Paltrow a primit despăgubiri simbolice de un dolar, pe care actriţa le ceruse în cadrul unui contraproces.

Paltrow şi Sanderson, care au depus mărturie în timpul procesului, au fost prezenţi în instanţă pentru verdict.

Actriţa declarase anterior că îi pare foarte rău că starea de sănătate a lui Sanderson s-a deteriorat în urma incidentului, însă a susţinut tot timpul că nu ea a fost de vină şi că a fost victimă în accident.

În timpul procesului au fost audiate mai multe persoane, inclusiv cei doi copii ai actriţei, Apple şi Moses Martin, care se aflau cu mama lor la schi în ziua accidentului.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri