Harry Styles, mesaj emoționant după atacul armat de la Copenhaga. „Vă rog să aveţi grijă unul de celălalt”

Data actualizării: Data publicării:
Harry Styles Perming in Glasgow
Harry Styles în timpul unui concert din Glasgow de luna trecută. Foto: Profimedia Images

Cântăreţul britanic Harry Styles s-a declarat „devastat” după ce concertul său de la Copenhaga a fost anulat în urma atacului armat care a avut loc duminică într-un centru comercial aflat în apropiere, informează DPA.

Fostul star One Direction, în vârstă de 28 de ani, urma să urce pe scenă la Royal Arena duminică seară, în cadrul extrem de anticipatului său turneu mondial Love On.

Cu toate acestea, duminică după-amiază, poliţia daneză a intervenit în urma unui atac armat la centrul comercial Field's din apropierea arenei, soldat cu trei morţi şi mai mulţi răniţi, notează Agerpres.

Într-un mesaj pe twitter, Styles a declarat că are inima frântă şi este devastat pentru victime.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 „Am inima frântă împreună cu locuitorii din Copenhaga, a scris artistul. Ador acest oraş. Oamenii sunt atât de calzi şi de plini de dragoste”, a adăugat acesta. 

Harry Styles a mai spus că este devastat pentru victime, pentru familiile lor şi pentru toată lumea care suferă. Îmi pare rău că nu am putut fi împreună. Vă rog să aveţi grijă unul de celălalt, a mai scris artistul.

Concertul din această seară cu Harry Styles a fost anulat la ordinul poliţiei daneze", potrivit unei declarații emise duminică seară de organizatorii concertului, Live Nation.

Numeroase persoane se adunaseră deja în interiorul arenei când a fost anunţată anularea spectacolului şi li s-a cerut să plece.

Styles urma să susţină concerte în cadrul Love On Tour în 2020 înainte ca pandemia de coronavirus să oprească industria muzicală live.

Turneul reprogramat a început în septembrie 2021 la Las Vegas înainte de mai multe concerte în SUA, iar etapa sa europeană a debutat la Glasgow luna trecută.

Citește și: Nu-ți imaginezi așa ceva în Danemarca". Atacatorul de 22 de ani care a ucis trei oameni în mall le-a spus victimelor că arma e falsă

Editor : Marco Badea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri