Ian McKellen, actorul din Stăpânul Inelelor, a fost euforic după ce s-a vaccinat anti-Covid

Data publicării:
stapanul inelelor actor covid vaccinare
Actorul britanic Ian McKellen, fotografiat în timp ce se vaccina. Foto: Twitter

Actorul britanic Ian McKellen, cunoscut pentru rolul vrăjitorului Gandalf, a fost vaccinat împotriva coronavirusului. Starul din Stăpânul Inelelor, în vârstă de 81 de ani, a spus că vaccinul i-a dat o stare de euforie și a încurajat pe toată lumea să accepte vaccinarea.

Ian McKellen a primit prima doză de vaccin anti-Covid într-o unitate medicală din Londra, iar imediat după imunizare acesta susține că s-a simțit euforic și că abia așteaptă ziua în care va putea din nou să strângă oamenii în brațe. 

"Abia aștept ziua în care voi fi liber să îmbrățișez oamenii din nou. Mă simt atât de fericit, ușurat și optimist, simt ce nu am mai simțit de multă vreme. Sunt foarte fericit!", a spus starul britanic.

Mai mult, acesta a încurajat public pe toată lumea să se vaccineze, acesta fiind singurul mod în care pandemia va putea fi stopată. 

"Încurajez pe toată lumea să facă acest lucru de bun simț, nu doar pentru ei, ci pentru toți cei din jur", a adaugat McKellen.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Actorul a făcut și un apel la respectarea regulilor și a restricțiilor impuse de autorități, prin intermediul unui apel inedit.

"Aș vrea să atrag atenția să nu este prima oară când teatrele sunt închise, de exemplu. În vremea lui Shakespeare, din cauza ciumei bubonice, teatrele erau închise câte un an odată. Iar în timpul uneia dintre acele pauze, Shakespeare a scris trei piese: Antoniu și Cleopatra, Macbeth și Regele Lear. Asta a făcut el în carantina", a transmis acesta.

Editor : Alexandra Andronie

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri