Sari la conținut

Imaginea bizară cu Trump și "globul de cristal". Președintele SUA, comparat cu "geniile malefice" din filme

O fotografie cu Donald Trump, președintele egiptean și regele Arabiei Saudite a stârnit amuzamentul internauților, care l-au comparat pe președintele american cu geniile malefice din filme sau benzi desenate, scrie The Guardian.

În imaginile surprinse la summitul de la Riad, cei trei lideri și-au pus mâinile pe un glob strălucitor, la deschiderera unui centru pentru combaterea islamismului extremist. Potrivit presei locale, atingerea globului a marcat deschiderea oficială a centrului și a pornit un clip de prezentare.

Însă momentul bizar a stârnit numeroase comentarii pe Twitter, unde utilizatorii l-au comparat pe Trump fie cu liderul Hydra, organizația malefică din universul personajelor Marvel, fie cu Saruman, vrăjitorul din seria Lord of The Rings.

Chiar și publicația Breitbart, care îl susține fățiș pe Trump, a publicat pe Twitter o comparație între momentul de la Riad și o fotografie cu George Lucas, regizorul Star Wars, care a fost criticat pentru filmul "The Phantom Menace".

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, şi-a început sâmbătă dimineaţă prima vizită de stat dintr-un adevărat maraton internaţional de opt zile, după ce a aterizat în Arabia Saudită. Însă, miliardarul republican a lăsat în urmă o săptămână de scandaluri, care au zguduit din temelii administraţia de la Washington şi i-a determinat pe congresmeni să vorbească despre o posibilă destituire a lui Donald Trump de la Casa Albă, transmite France Presse.

Acest turneu internaţional reprezintă un moment de respiro pentru preşedintele american, care a jonglat dintr-un scandal în altul în ultima săptămână de Washington, de la demisia neaşteptată a lui James Comey şi până la acuzaţiile directorului demis al FBI că miliardarul republican i-a cerut în privat să renunţe la investigaţia care-l privea pe James Comey.