Video Imagini dramatice. Momentul în care un bărbat este salvat la 22 de ore după ce barca sa s-a răsturnat pe mare

Data actualizării: Data publicării:
Un bărbat în vârstă de 69 de ani a fost salvat după ce a plutit 22 de ore în derivă pe mare, în largul coastelor japoneze
Un bărbat în vârstă de 69 de ani a fost salvat după ce a plutit 22 de ore în derivă pe mare, în largul coastelor japoneze. Sura: captură BBC

Un bărbat în vârstă de 69 de ani a fost salvat după ce a plutit 22 de ore în derivă pe mare, în largul coastelor japoneze, relatează BBC.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Imaginile dramatice publicate de Paza de coastă japoneză arată momentul salvării bărbatului a cărui barcă care s-a răsturnat în apele furtunoase în largul regiunii Kagoshima.

Un oficial a spus că este un „miracol” faptul că bărbatul a supraviețuit în aceste condiții.

Bărbatul, al cărui nume nu a fost făcut public, a reușit să sune un coleg pentru a-l alerta, dar a fost găsit abia după o zi, când echipele de salvare l-au văzut stând pe motorul bărcii sale răsturnate și ținându-se de o elice.

„A stat singur pe mare timp de 22 de ore. Sunt uimit de abilitățile lui de supraviețuire”, a spus un oficial al pazei de coastă.

În imaginile făcute publice se poate vedea echipa care se apropie de bărbat, strigând: „Venim! Încă un pic! Ține-te bine!”

Bărbatul a reușit să se înfășoare într-o folie de plastic gri, ceea ce l-a ajutat să se încălzească, au spus oficialii.

„Este un miracol că a supraviețuit”, a declarat un oficial al pazei de coastă pentru cotidianul Asahi Shimbun.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri