Imagini uluitoare cu un autobuz „înghițit” pe jumătate de o groapă apărută brusc în asfalt

Data actualizării: Data publicării:
accident autobuz
FOTO: Twitter/ The Pittsburgh Public Safety Department

Oamenii care mergeau dimineață spre locurile de muncă, în Pittsburgh, SUA, au avut un șoc atunci când un autobuz a căzut cu spatele într-o groapă uriașă care s-a format în mijlocul străzii, lăsând partea din față a vehiculului suspendată câțiva metri în aer.

Autobuzul Autorității Portuare a oprit la culoarea roșie a semaforului când pe șosea s-a „deschis” groapa mare, dreptunghiulară, „înghițind” jumătatea din spate a vehiculului, unde se află motorul, potrivit Sky News.

Din fericire, în momentul accidentului, în autobuz de aflau doar șoferul și un pasager. Amândoi au părăsit singuri vehiculul, iar pasagerul a primit îngrijiri medicale la fața locului, pentru câteva zgârieturi superficiale.

Șoferul mașinii care se afla în spatele autobuzului a oprit la timp, existând riscul să ajungă în groapa uriașă.

Autoritatea Portuară a postat pe Twitter un mesaj în care spune: „Suntem foarte recunoscători că nicio persoană nu a fost vătămată. Autobuzul va fi scos din groapă în câteva ore, după ce va fi adusă o macara”.

Traficul a fost închis pe porțiunea respectivă de drum, iar autoritățile au spus că investighează accidentul.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri