Video Imagini virale: „Ține-ți gura, nu sunt servitoarea ta”. De la ce a pornit scandalul dintre un pasager și o însoțitoare de zbor

Data actualizării: Data publicării:
Scandal între un pasager și o însoțitoare de zbor.
Scandal între un pasager și o însoțitoare de zbor. Sursa: captură Twitter

O însoțitoare de bord a fost filmată spunându-i unui pasager „să-și țină gura”. Reacția a vent după ce bărbatul ar fi făcut-o să plângă pe o altă membră a echipajului, relatează The Independent.

Femeia, care lucrează la compania aeriană indiană IndiGo, a fost filmată în timp ce se certa cu un pasager, în timpul unui zbor de la Istanbul la Delhi pe 16 decembrie.

Un alt pasager a filmat incidentul și distribuit pe rețelele sociale filmarea care a devenit virală.

„Ține-ți gura, nu sunt servitoarea ta. Nu mai arăta cu degetul la mine și nu mai țipa, colega mea plânge din cauza ta”, spune însoțitoarea de zbor în înregistrare.

Cearta a izbucnit în urma unei probleme legate de mesele servite în avion. Potrivit NTDV, bărbatul ceruse un sandviș, iar o însoțitoare de zbor i-a spus că va verifica dacă mai au.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Bărbatul ar fi început să strige, făcând-o pe tânără să plângă.

În înregistrarea video, însoțitoarea de bord poate fi auzită spunându-i pasagerului: „Vă rugăm să încercați să înțelegeți, există un cărucior și porțiile sunt numărate și ridicate [în avion]”.

În timp ce ea îi explică faptul că echipajul îi poate servi doar ceea ce scrie pe cartea lui de îmbarcare, bărbatul strigă: „De ce țipi?”

Ea răspunde: „Îmi pare rău, domnule, dar nu puteți vorbi așa cu echipajul. Vă ascult cu tot respectul, dar trebuie să respectați și echipajul.”

Mai târziu o întreabă pe femeie: „De ce țipi? De ce strigi? Ține-ți gura!”

Ea îi răspunde: „Tu ține-ți gura! Sunt o angajată, nu sunt servitoarea ta!”

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri