Video Imaginile cu o stâncă uriașă în formă de pește care iese din deșertul saudit au încins imaginația internauților

Data publicării:
Peștele din stâncă
Un fotograf a surprins imagini cu forma ciudată a unei stânci în deșertul saudit. Foto: Captură Twitter

În căldura extremă a deșertului saudit, peștele uriaș care iese din nisipuri ar putea fi considerat un miraj. Khaled Al Enazi, cel care a surprins imaginile, asigură că sunt cât se poate de reale. Stânca există, însă nimeni nu și-a dat seama de forma ei până acum, a explicat fotograful pentru CNN. La vederea imaginilor, internauții au dat frâu liber imaginației.

Al Enazi a surprins întâmplător imaginile cu formațiunea neobișnuită. Cu ajutorul unei drone căuta comori arheologice în județul Al-Ula din Arabia Saudită, o zonă cunoscută pentru structurile antice care rivalizează cu orașul Petra din Iordania.

„În timp ce documentam zona, în fața mea a apărut imaginea unui munte, forma lui sugerând un pește în inima deșertului”, a spus el pentru CNN.

În imaginile înregistrate de drona lui Al Enazi, formațiunea de stâncă seamănă cu o creatură acvatică care înoată prin nisipul auriu, structurile sale dorsale asemănătoare înotătoarelor sugerând, de asemenea, că ar putea fi un rechin care iese din adâncuri pentru a-și pândi prada.

La vederea imaginilor, internauții au scris că stâncile sunt de fapt rămășițele unei fiare marine uriașe. Fotograful i-a dezamăgit.

„Unii au menționat că este un pește adevărat care a fost fosilizat cu milioane de ani în urmă, dar nu este cazul”, a spus el. „Este gresie formată din mulți factori”.

Al Enazi spune că probabil nu este prima persoană care a întâlnit formațiunea de stâncă, dar a fost primul care a observat forma sa curioasă, filmând-o de la mare înălțime.

„Ochiul unui fotograf vede ceea ce oamenii nu văd”, a spus el. Fotograful a numit stânca Desert Fish.

O stâncă, cunoscută în zonă ca Jabal Al-Fil, este renumită pentru asemănarea sa cu un elefant.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : D.D.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri