„În mod inevitabil, Australia va aboli monarhia și va deveni o republică”, crede Hugh Jackman

Data publicării:
Hugh Jackman
Hugh Jackman. Foto: Profimedia Images

Actorul australian Hugh Jackman este de părere că este inevitabil că țara sa va renunța la monarhia britanică și că va deveni o republică în viitor, relatează BBC.

Cunoscutul actor a făcut afirmația în timpul unui interviu, duminică. El a spus că ruperea Australiei de Regatul Unit și de familia sa regală reprezintă „o parte naturală a evoluției”.

Jackman a precizat, însă, că nu ține „ranchiună față de Regele Charles” sau față de familia regală și că le dorește „tot ce e mai bun”.

Părinții starului australian sunt amândoi din Regatul Unit, iar el spune că în copilărie obișnuiau să sărbătorească momentele importante din familia regală.

„Tatăl meu ne-a oprit din tot ce făceam în 1981 pentru a urmări nunta regală a prințesei Diana cu prințul Charles”, a spus el.

În ciuda faptului că crede că Australia va deveni o republică, Jackman spune că apreciază și admiră munca făcută de familia regală.

„Am întâlnit-o pe regină de mai multe ori, și pe regina mamă și pe prințul Charles, și am văzut și simțit o dorință sinceră de a fi în serviciul publicului”, a adăugat el.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri