Incident grav la un club de swingeri din Germania

Data publicării:
petrecere
Foto (arhivă): Guliver/ GettyImages

Circa 300 de oaspeţi ai unui club de swingeri dintr-un oraş din vestul Germaniei au fost evacuaţi sâmbătă seara, după ce s-a declanşat alarma la un detector de monoxid de carbon, transmite duminică agenția dpa, preluată de Agerpres.

Doi membri ai clubului au leşinat, iar opt oaspeţi şi un membru al forţelor de intervenţie au primit tratament medical pentru stări de greaţă, a declarat un purtător de cuvânt al pompierilor.

Sursa citată a precizat că, odată ce autorităţile şi-au făcut apariţia pentru a verifica nivelul de monoxid de carbon în clădirea situată în oraşul Hattingen, la nord-est de Koln, nu au fost detectate valori neobişnuite. Clienţilor - mulţi dintre ei evacuaţi din club având pe ei doar halate de baie - li s-a permis să revină în club pentru a-şi recupera lucrurile. „Cu toate acestea, petrecerea nu a fost reluată”, a adăugat sursa citată.

Circa 160 de membri ai echipelor de salvare au fost implicaţi în operaţiune.

Nu este clar ce s-a întâmplat, dar un purtător de cuvânt al poliţiei a declarat că autorităţile de resort urmează să decidă luni dacă vor declanşa o anchetă penală.

Editare web: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri