Video Incompetența armatei lui Putin în acțiune: un tanc trage de la câțiva metri în doi ucraineni. Ratează. „F..., au aruncător de grenade!”

Data actualizării: Data publicării:
tanc rus ezgif.com-resize

Noi imagini surprinse pe frontul din Ucraina ilustrează încă o dată incompetența și slaba pregătire a invadatorilor ruși. Un militar rus încearcă cu disperare să ghideze un tanc spre doi soldați ucraineni care pregăteau o ambuscadă, unul dintre ei înarmat cu un lansator de grenade, însă tanchistul ratează ținta și merge înainte fără să realizeze că soldatul ucrainean îl poate lovi din spate - ceea ce se și întâmplă - în timp ce operatorul care încerca să ghideze tancul strigă disperat.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Au doar puști de asalt, nimic altceva. Spune-le că au doar puști, nu au lansator de grenade. A, stai! Unul dintre ei are un lansator”, le spune operatorul care se aude în înregistrare rușilor din tanc, în timp ce imaginile arată pozițiile a doi militari ucraineni camuflați.

În imagini se vede, apoi, un foc tras în direcția ucrainenilor, dar care ratează. Imediat după, tancul înaintează fără să se mai asigure în timp ce operatorul strigă la tanchist să-i „calce” pe ucraineni.

„Foarte bine! Să facă stânga și să treacă peste ei! Să dea peste ei, pot să tragă din spate! Fă stânga! Fă Stânga! La naiba, or să-l lovească în spate! La naiba, au un lansator de grenade!”, strigă disperat soldatul rus.

„La naiba, l-au lovit! Ar fi trebuit să treacă pur și simplu peste ei”, vine imediat reacția după ce tancul este lovit de o grenadă, dar continuă să înainteze.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri