Jill Biden, mesaj după vizita în România: "Cum spunea o mamă româncă: inimile noastre nu au graniţe"

Data publicării:
jill biden vorbeste cu mame ucrainence refugiate in România
Jill Biden, mesaj după vizita în România. FOTO: Profimedia Images

Prima doamnă a SUA, Jill Biden, a transmis un mesaj pe Twitter, în care citează o mamă româncă pe care a întâlnit-o în timpul vizitei de săptămâna trecută în țara noastră: "Inimile noastre nu au graniţe".

Jill Biden a scris pe Twitter că se întoarce acasă cu poveştile mamelor şi copiilor pe care i-a întâlnit în turneul european.

"Cum spunea o mamă româncă: inimile noastre nu au graniţe", a scris Jill Biden. ”Ne angajăm să sprijinim Ucraina, poporul ucrainean şi aliaţii şi partenerii noştri", a adaugat Jill Biden.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Jill Biden a fost vineri şi sâmbătă în România, iar duminică a fost în Ucraina și Slovacia.

În prima zi a vizitei sale în România, prima-doamnă a Statelor Unite s-a dus mai întâi la baza militară de la Mihail Kogălniceanu, unde a luat masa alături de soldații americani, înainte de veni la București.

Sâmbătă, Jill Biden s-a întâlnit cu prima-doamnă a României, Carmen Iohannis, cu membri ai guvernului României și cu refugiați ucraineni.

A fost pentru a doua oară când Jill Biden a vizitat România. Prima oară s-a întâmplat în mai 2014, când l-a însoțit pe soțul ei, pe atunci vicepreședinte al SUA, într-o vizită în România, o vizită care, la fel ca și acum, se întâmpla într-un context regional tensionat, pentru că Rusia tocmai anexase ilegal peninsula Crimeea. Atunci, soții Biden și-au făcut timp pentru o plimbare în Centrul Vechi al Bucureștiului.

Citiți și: Portret de primă-doamnă. Jill, zâna bună din viața lui Joe Biden

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri