Video Jurnaliști sub tiruri de artilerie, în estul Ucrainei

Data actualizării: Data publicării:
un soldat inspectează un crater produs de o lovitură de mortier în estul Ucrainei
Foto: Captură Twitter

Mai mulți jurnaliști internaționali, veniți în regiunile separatiste din estul Ucrainei pentru a relata situația de acolo, au ajuns sub tiruri de artilerie, în după-amiaza zilei de sâmbătă, în regiunea Novoluganskoe, la nord de orașul Horlivka, controlat de rebeli, relatează The Guardian.

ACTUALIZARE 22:00. CNN relatează, de asemenea, că o echipă de jurnaliști ai postului care îl acompaniau pe ministrul ucrainean de interne într-un tur al liniilor de front din estul Ucrainei, au fost atacate cu focuri de mortier, sâmbătă.

Denis Monastirski, ministrul de interne ucrainean, a încercat să se adăpostească după ce focuri de mortier au fost lansate chiar în apropierea locului în care se afla. După, oficialul a dat interviuri jurnaliștilor internaționali aflați la Novoluhanske.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Jurnaliștii au reușit să se refugieze într-un subsol și nu au fost raportate persoane rănite sau decedate.

Jurnaliștii fuseseră escortați de conducerea armatei ucrainene în mai multe locuri în care au fost lansate atacuri dinspre teritoriile controlate de separatiști, inclusiv o grădiniță lovită, joi, de un obuz, incident în urma căruia au fost rănite trei persoane.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri