Kadîrov, tolănit într-o canapea, spune că visează ca el și copiii lui să moară în „războiul sfânt” din Ucraina

Data actualizării: Data publicării:
captura kadirov
Captură Twitter

Dictatorul cecen, devenit celebru pentru filmulețele pe care le postează pe canalul său de Telegram, a venit cu o nouă serie de declarații halucinante. De această dată, Ramzan Kadîrov spune că visul lui este ca el și copiii săi să moară în „războiul sfânt” din Ucraina. Mesajul vine în contextul în care pofta popoarelor din Caucaz pentru a lupta în războiul pornit de Putin este tot mai mică și acesta a dorit să mobilizeze confrații musulmani. 

Vădit „tulburat” de modul în care decurg lucrurile pe frontul din Ucraina, Kadîrov a postat clipul video pe canalul său de Telegram: „Îndemn toți musulmanii, toți cecenii, don, de ce stați? Haide, adunați-vă, formați batalione, don! Eu vă voi aproviziona, vă voi îmbrăca, o să vă înarmez, don! Trebuie să luptați, trebuie să apărați interesele prorocului nostru iubit, Coranul, don, statul, suveranitatea. Cine mai sunteți voi, don, dacă astăzi nu luați calea luptei împotriva acestor sataniști și fasciști. Fiecare mamă, fiecare tată, don, mamă, trebuie să-și dea fiul, don și să apere interesele creștinilor și musulmanilor. Trebuie să apere interesele, tradițiile, obiceiurile.”

Kadîrov și-a continuat discursul rostit cu greutate fără a-și mișca prea mult ochii: „Treziți-vă, don! Fiți musulmani, fiți bărbați! Noi, don, trebui să luăm armele de la țările europene până în momentul în care ei nu vor sta în genunchi ca să ceară iertare. Acest război este sfânt. Acest război este sfânt, don și eu visez să mor în acest război. Eu mor ca și ai mei copii să moară în acest război sfânt, dar noi vom muri, don, doar atunci când vă vom distruge.” 

Acesta își încheie mesajul transmis cu ochii mijiți spunând celebra urare: „Allah Akbar, Ahmat Sila” și își arată convingerea că va fi victorios în acest război:„cine nu e cu noi, acela e sub noi, don”  

Liderul de la Groznîi a fost în centrul mai multor controverse de la începutul războiului. Dacă până acum nu s-a sfiit să critice decidenții de la Kremlin, după retragerea rușinoasă a rușilor din Herson, acesta a lăudat strategia militară a lui Șoigu. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : Alexandru Rotaru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri