Kate Middleton a dat naștere celui de-al treilea copil

Data actualizării: Data publicării:
kate middleton printul william
Foto: Guliver/Getty Images

Ducesa de Cambridge a născut, luni, la spitalul St Mary din Londra, un băiat, acesta fiind cel de-al treilea copil al ei şi al prinţului William .

kate middleton printul william
Foto: Guliver/Getty Images

ACTUALIZARE 15.15. "Ducesa de Cambridge a născut  în siguranţă un băiat, la ora locală 11.01. Copilul are 3.800 de grame. Ducele de Cambridge a fost prezent la naştere. Alteţa sa şi copilul se simt bine", a anunţat Palatul Kensington pe Twitter. 

 


Palatul Kensington a anunțat că ducesa a fost internată la Spitalul St. Mary, din centrul Londrei, luni dimineața. Ea a fost dusă la spital cu mașina și se afla în „primele stadii ale travaliului”, a mai precizat Casa Regală.

Kate Middleton și Prințul William nu au vrut să știe dacă vor avea o fetiță sau un băiețel, așa că sexul copilului va fi o surpriză pentru toată lumea. Nou-născutul ar urma să fie al cincilea la succesiunea tronului.

Ducesa de Cambridge va fi supravegheată de o echipă de 20 de medici, printre care și cei doi obstetricieni cu care Kate Middleton a născut în trecut. După naștere, ducesa va lipsi o perioadă din viața publică, dar va participa la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, pe 19 mai.

Kate Middleton și Prințul William mai au doi copii: un băiețel, Prințul George, în vârstă de 4 ani, și Prințesa Charlotte, în vârstă de 2 ani.

Citește și: Cum va schimba ordinea succesiunii la tronul britanic cel de-al treilea copil al prinţului William

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri