Lady Gaga, în lacrimi după victoria lui Joe Biden: Sper ca oamenii ale căror voci au fost suprimate de putere să știe că sunt auziți

Data actualizării: Data publicării:
lady gaga in concert
Lady Gaga a fost una dintre vedetele care l-au susținut pe Joe Biden în cursa pentru Casa Albă Foto: Profimedia Images

Vedetele care l-au susținut pe Joe Biden în cursa pentru Casa Albă au inundat rețelele sociale cu mesaje. O postare extrem de emoționantă a venit de la Lady Gaga. Cântăreața nu și-a putut stăpâni lacrimile de bucurie. 

Artista de renume internațional a postat pe o rețea socială un mesaj video în care izbucnește în lacrimi, în timp ce își arată bucuria după victoria lui Joe Biden, care a câștigat alegerile prezidențiale din SUA. 

"Sper că sărbătoriți cu toții. Sper că toate femeile din această țară știu că există o reală apreciere și o reală schimbare. Sper ca oamenii ale căror voci au fost suprimate de putere să știe că vocile lor au fost auzite. Sinceră să fiu, am rămas fără cuvinte. Este o zi foarte, foarte specială. O zi în care mulți oameni, care au simțit că trăim permanent într-o stare de teroare și agresiune, știu că s-a terminat. Acum începem să ne simțim calzi.
Fie să ne reunim după toate acestea. Aveți grijă de voi! Fiți pașnici! Nu trebuie să strigăm în fața nimănui că Joe a câștigat. Nu este nevoie să fim nepoliticoși. A venit vremea pentru vindecare, pentru odihnă, pentru iubire. Oamenii au decis!", a fost mesajul transmis de Lady Gaga pe Instagram. 

Vedeta a fost extrem de activă pe rețelele de socializare, în timpul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale din SUA. Lady Gaga s-a contrat inclusiv cu Donald Trump pe Twitter. 

Joe Biden a fost ales al 46-lea președinte al Statelor Unite

Joe Biden va deveni al 46-lea președinte al Statelor Unite, conform proiecțiilor anunțate de mai multe canale media, între care CNN și Associated Press, făcute după calcularea voturilor obținute de candidatul democrat în statul Pennsylvania. Acest stat îi aduce lui Joe Biden scorul electoral necesar accederii în funcția de la Casa Albă.

Editor : Alexandra Andronie

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri