Video Liderul opoziției albaneze a fost lovit cu pumnul în față la un miting organizat la Tirana, la câțiva metri de Summitul UE-Balcani

Data publicării:
albania miting
Atacatorul a fost bătut de susținătorii lui Berisha și arestat ulterior de poliție. Foto: Captură video

Liderul opoziției albaneze, Sali Berisha, a fost lovit cu pumnul în față de un barbat în timpul unui miting organizat în centrul Tiranei, la câțiva metri de locul unde se desfășura Summitul UE-Balcanii de Vest, scrie Reuters.

Mii de susținători ai opoziției s-au adunat marți la Tirana, în timp ce Albania găzduia primul său summit UE-Balcani, la care au participat lideri ai statelor membre ale Uniunii Europene. Opoziția albaneză protesta împotriva guvernului prim-ministrului Edi Rama și pentru a cere alegeri anticipate.

În timp ce Berisha, care conduce Partidul Democrat de centru-dreapta, mergea în fața susținătorilor săi fluturând steaguri albaneze și ale Uniunii Europene, un bărbat s-a apropiat de el și l-a lovit cu pumnul în față.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

După lovitură, Berisha a sângerat, dar mai târziu și-a susținut discursul la miting.

Atacatorul a fost bătut de susținătorii lui Berisha și arestat ulterior de poliție.

Berisha, care a fost președinte și prim-ministru, are interdicție de intrare în Statele Unite din cauza acuzațiilor de corpuție.

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri