Linda Yaccarino a preluat oficial șefia Twitter

Data publicării:
Linda Yaccarino
Yaccarino a fost manager pentru 2.000 de oameni la NBC Universal și a fost implicată în procesul de lansare a serviciului de streaming al companiei. Foto: Profimedia Images

Noul CEO al Twitter, Linda Yaccarino, a anunțat luni noaptea că a preluat oficial conducerea Twitter, la aproape o lună după ce Elon Musk a anunțat-o drept succesoare, scrie Reuters.

„S-a întâmplat - am bifat prima zi!”, a scris Yaccarino pe Twitter, fără a oferi mai multe detalii.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Yaccarino, fostul șef de marketing la NBCUniversal, a preluat Twitter într-o perioadă în care compania social media încearcă să-și revină dintr-o reducere semnificativă a veniturilor obținute din publicitate.

Musk, care a ocupat funcția de CEO al Twitter după ce a cumpărat compania la sfârșitul lunii octombrie a anului trecut, a declarat că Yaccarino va ajuta la construirea „unei aplicații pentru orice”.

Un alt fost director de la NBCUniversal, Joe Benarroch, s-a alăturat și el companiei Twitter luni. La NBC el s-a ocupat de coordonarea strategiei de comunicare pentru publicitate și parteneriate, fiind în subordinea lui Yaccarino.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri