Locuitorii New York-ului caută pe Google cum „își pot vinde casele rapid”, din cauza fumului provocat de incendiile din Canada

Data publicării:
new york fum
Ceața provocată de incendiile de vegetație din Canada, i-a făcut pe locuitorii din New York să caute modalități de a pleca din oraș definitiv. FOTO: Profimedia Images

Ceața provocată de incendiile de vegetație din Canada, i-a făcut pe locuitorii din New York să caute modalități de a pleca din oraș definitiv. Datele disponibile pe Google Trends arată că new-yorkezii vor să afle „cum își pot vinde casele rapid”, potrivit Insider.

Căutările pe Google pentru „Cum să-mi vând casa rapid” au crescut miercuri cu 2.147%, în condițiile în care calitatea aerului din oraș a devenit una dintre cele mai proaste din lume, potrivit unei analize.

Datele disponibile în mod public pe Google Trends arată o creștere a interesului de căutare pentru această expresie.

Interesul de căutare al newyorkezilor pentru „vreau să-mi vând casa”  a crescut de patru ori pe Google în aceeași zi, conform analizei FindStorageFast.

Termenul „purificator de aer” a înregistrat, de asemenea, o creștere de 2.418% a popularității în New York, potrivit firmei.

„Pe măsură ce piața imobiliară devine o provocare mai mare în America, va fi interesant de văzut dacă acest vârf se traduce în mai multe listări și vânzări și ce ar putea însemna acest lucru pentru piața imobiliară a orașului pe termen lung”, a declarat D'Arcy Hunter, CEO și fondator al FindStorageFast, în cadrul analizei.

Incendiile de vegetație din Canada au acoperit nord-estul țării cu o ceață periculoasă, care a dus indicele de calitate a aerului din New York City la aproape 400, ceea ce face ca aerul să fie periculos pentru respirație.

Fumul a devenit atât de intens încât a fost filmat înghițind complet orizontul Manhattanului în portocaliu, oferind locuitorilor o imagine a ceea ce înseamnă să trăiești în unele dintre cele mai poluate orașe din lume.

Orașe precum New Jersey, Philadelphia, Washington D.C. și Boston au fost, de asemenea, afectate de o scădere bruscă a calității aerului.

Editor : Bianca Chirilă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri