Mai multe persoane au fost luate ostatice într-un magazin Apple din Amsterdam

Data actualizării: Data publicării:
Luare de ostatici într-un magazin din centrul Amsterdamului
Luare de ostatici într-un magazin din centrul Amsterdamului. Foto: Profimedia Images

Un bărbat ar fi luat ostatice mai multe persoane în centrul Amsterdamului, într-un magazin Apple. Poliția olandeză nu a putut confirma dacă este vorba sau nu de un jaf, relatează Reuters

"De la începutul luării de ostatici în Apple Store-ul din Leidseplein, mai multe persoane au reușit să părăsească magazinul", a anunțat poliția olandeză pe Twitter. Oamenii legii nu au oferit mai multe informații despre situație pentru moment.

Polițiștii au confirmat că este vorba de o luare de ostatici, însă nu au putut confirma inițial dacă a avut loc într-adevăr un jaf. Mai multe persoane au reușit să iasă din incinta magazinului. A fost evacuată zona și li s-a cerut locuitorilor să rămână în case, mai scrie sursa citată.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Magazinul Apple unde are loc incidentul este situat pe strada Leidseplein, într-o piață din partea de sud a centrului Amsterdamului.

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri