Maia Sandu refuză să participe la dezbaterile electorale cu Igor Dodon: „Cu un asemenea personaj nu mai avem ce discuta”

Data publicării:
maia-sandu-la-birou-fb
Foto: facebook.com/pg/maia.sandu

Candidata Partidului Acțiune și Solidaritate la prezidențiale, Maia Sandu, a anunțat luni, 9 noiembrie, că nu va participa la dezbateri electorale cu Igor Dodon, candidat independent, susținut de Partidul Socialiștilor.

Refuzul candidatei PAS vine la câteva zile după ce a declarat că va accepta o singură dezbatere cu actualul președinte ai Republicii Moldova, cu care se va duela în al doilea tur la alegerile prezidențiale.

„Cu un asemenea personaj nu mai avem ce discuta. Să se bălăcească de unul singur în glodul în care a coborât. Singurele dezbateri pe care le mai poate avea sunt cele cu procurorii, despre actele de corupţie, schemele în care este implicat, trădarea de ţară, furturile şi vestita pungă. După alegerile prezidenţiale voi cere să fie anchetat pentru toate abuzurile pe care le-a comis”, a declarat Maia Sandu într-un briefing de presă.

Decizia Maiei Sandu l-a surprins și pe reprezentantul lui Igor Dodon, Vlad Bătrîncea, asta în condițiile în care cele două stuff-uri au căzut deja de comun acord asupra dezbaterilor din turul doi și au început discuțiile privind organizarea acestora.

Totodată, deputatul Vlad Bătrîncea o acuză pe Maia Sandu de manipulare și minciuni în campania electorală.

„Folosind nişte argumente deplasate, dumneavoastră nu mergeţi la dezbateri. În această campanie aţi folosit cele mai josnice metode de minciună şi manipulare. Aţi atacat candidatul nostru, dar este dreptul cetăţenilor de a vea în turul doi cei doi candidaţi, ca domnul Dodon să vă răspundă la acuzaţii”, a afirmat Bătrîncea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri