Maia Sandu s-a întâlnit cu Ursula von der Leyen la Munchen: Noul guvern este ferm angajat să realizeze agenda noastră de aderare la UE

Data publicării:
Maia Sandu și Ursula von der Leyen
Foto: Twitter/@sandumaiamd

Maia Sandu s-a întâlnit, sâmbătă, cu Ursula von der Leyen, cu care a discutat situația de securitate din regiune și despre reformele necesare pentru ca Republica Moldova să poată adera la Uniunea Europeană.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Președinta Republicii Moldova a spus că a asigurat-o pe șefa Comisiei Europene că noul guvern de la Chișinău „este ferm angajat să continue procesul de reforme” și să „realizeze agenda de aderare la UE” .

Maia Sandu a discutat cu Ursula von der Leyen în cea de-a doua zi a Conferinţei de Securitate de la Munchen. Discuţiile au vizat situaţia de securitate din regiune, continuarea agendei de reforme şi avansarea parcursului european al țării, în ciuda crizelor cu care se confruntă, se arată într-un comunicat de presă transmis de Preşedinţia Republicii Moldova.

„I-am mulţumit pentru sprijinul consecvent şi am asigurat-o că noul Guvern este ferm angajat să continue procesul de reforme şi să realizeze agenda noastră de aderare la UE”, a spus Maia Sandu.

Guvernul Republicii Moldova condus de Dorin Recean a depus, joi, jurământul, după ce a obţinut votul de învestitură în Parlament cu 62 din cele 101 voturi posibile.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri