17 ani petrecuți după gratii, din greșeală

Data publicării:
americanca eliberata

„Petiţia este aprobată. Verdictul este anulat. Sentinţa este anulată şi în ceea ce o priveşte pe doamna Mellen cazul este abandonat”. Sunt cuvintele rostite de un judecător californian care a pus astfel punct calvarului pe care-l trăia Susan Mellen de 17 ani.

Femeia a fost arestată în 1997, judecată şi condamnată la închisoare pe viaţă fără posibilitatea de eliberare condiţionată, pentru uciderea fostului ei prieten. Tot timpul, Susan, acum în vârstă de 59 de ani, şi-a susţinut nevinovăţia. Din păcate, au trecut aproape două decenii până a reuşit să-i convingă şi pe oamenii legii.

Am ştiut mereu că Dumnezeu va scoate adevărul la iveală. (...) Nu am renunţat niciodată. Am avut credinţă şi copiii m-au ţinut puternică. (...) Sunt copleşită. Mă simt ca atunci când naşti, când eşti copleşit. Este uimitor!”, a spus Susan Mellen după ce a fost eliberată.

Pentru cei trei copii ai lui Susan Mellen vestea a venit când îşi pierduseră speranţa. „Este cea mai fericită zi din viaţa mea”, a declarat fiica ei.

Susan Mellen încearcă acum să se readapteze vieţii în afara închisorii şi, cel mai probabil, avocaţii ei vor cere şi reparaţii financiare pentru anii petrecuţi pe nedrept în spatele gratiilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri