71 de români sunt blocați în Mexic, pe mai multe nave de croazieră

Data publicării:
ionut-vilsan-romani-mexic-croaziera-muncitori
Foto: Facebook/Vilsan Cristian Ionut

71 de români blocați în orașul mexican Puerto Vallarta cer ajutorul autorităților de la București pentru a fi repatriați. Ei spun că nu sunt infectați cu coronavirus, fiind izolați de la 1 martie. Ei fac parte din echipajele mai multor nave de croazieră.

Cei peste 70 de români sunt muncitori din echipajele a trei vase de croazieră: Seabourn și MS Koningsdam. Ionuț Vîlsan este unul dintre ceste peste 1.200 de angajați din toată lumea și a făcut un apel la autorități pentru a putea ajunge acasă.

„Sunt unul dintre membrii echipajului de pe Seabourn, ne aflăm pe mare de la 1 martie. De atunci nu am pășit pe uscat și nu am avut contact cu alți oameni. Nu avem cazuri de coronavirus la bord. De ce e atât de dificil să fim repatriați? Suntem 71 de români alături de alți 1.200 de oameni din toată lumea”, spune Vilsan Cristian Ionut, pe pagina de Facebook.

El mai spune că nu e nevoie ca oamenii să sară peste bord sau să intre în greva foamei. „Vrem doar să ne întoarcem acasă”, mai spune bărbatul.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri