A cincea victimă de la Leicester. Cine era tânăra actriță care a murit în prăbușirea elicopterului

Data actualizării: Data publicării:
fost miss thailanda

Una dintre cele cinci victime în urma prăbușirii elicopterului din Leicester era o fostă regină a frumuseții în Thailanda.

fost miss thailanda
A cincea victimă în urma prăbușirii elicopterului din Leicester era o tânără actriță fotomodel în Thailanda.

Nursara Suknamai, în vârstă de 33 de ani, a murit alături de patronul clubului Leicester, Vichai Srivaddhanaprabha, fiica acestuia, un membru al staff-ului  și pilotul elicopterului, potrivit The Telegraph.

Tânăra se afla la bordul elicopterului deoarece lucra ca asistentă a fiicei patronului Leicester.

Suknamai a ieșit pe locul al doilea la concursul Miss Universe Thailanda, în 2005. Ea a devenit apoi actriță de telenovele thailandeze, din 2007 până în 2013, înainte să se mute pentru a fi asistenta fiicei lui Vichai Srivaddhanaprabha.

CITIȚI ȘI: Pilotul elicopterului prăbușit, ridicat la rang de erou. Gestul curajos făcut înainte ca aparatul de zbor să cadă

miss thailanda leicester
FOTO: Instagram

Ultimele fotografii publicate de tânără pe Instagram, unde este urmărită de mai bine de 17.000 de persoane, prezintă viața fabuloasă a fetei.

La fotografiile făcute în unele dintre cele mai bune restaurante din lume sau alături de jucători ai echipei Leicester, fanii îi lasă acum comentarii de genul „Odihnește-te în pace”.

miss leicester
FOTO; Instagram

Elicopterul s-a prăbușit sâmbătă seară, la scurt timp după ce a decolat de pe stadionul Leicester. Aparatul a luat foc după impactul cu solul.

Anchetatorii investighează acum ce a provocat prăbușirea elicoperului, cauza cea mai probabilă fiind o defecțiune tehnică.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri