Accident aviatic la Moscova. Primele imagini cu momentul impactului

Data publicării:
30122012 20impact-41186

O cameră aflată la bordul unei maşini de pe autostrada din apropierea pistei a surprins momentul în care avionul rusesc a ratat aterizarea pe un aeroport din Moscova. În partea dreaptă a ecranului se observă cum avionul izbeşte un parapet de siguranţă de pe marginea autostrăzii Moscova-Kiev, aflată la aproape 400 de metri de pista de aterizare a aeroportului Vnukovo. O roată a aparatului a lovit o maşină care circula pe şosea.

Din fericire, autostrada respectivă nu era foarte circulată în momentul producerii accidentului. Cabina piloţilor a ajuns chiar în mijlocul autostrăzii, iar timp de câteva ore traficul pe acest drum a fost întrerupt.

Zeci de ruşi s-au oprit la locul tragediei aviatice de la Moscova ca să aducă un omagiu victimelor accidentului aviatic.

Avionul, de tip Tupolev 204, efectua o cursă între un oraș din Cehia și Moscova. Vremea nu era deloc bună, aşa că piloţii intenționau să aterizeze pe un alt aeroport. Au decis, totuşi, să încerce manevra de aterizare.

Este a treia catastrofă soldată cu morţi anul acesta în Rusia.

Către ora locală 16.30 (14.30, ora României), avionul de tip Tupolev-204 aparţinând companiei ruse Red Wings - care avea la bord opt membri ai echipajului şi niciun pasager - a luat foc, după ce şi-a încheiat cursa la marginea autostrăzii Kiev, intens circulate, lângă aeroportul Vnukovo, în vestul capitalei ruse, potrivit autorităţilor ruse.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri