Accidentul vestimentar suferit de o patinatoare, la câteva secunde după ce a intrat pe gheață, la JO de iarnă

Data publicării:
Yura Min
Foto: Guliver/Getty Images

Patinatoarea sud-coreeană Yura Min a avut un accident vestimentar la doar câteva secunde după ce a intrat pe gheață pentru reprezentația sa în proba de perechi de la Jocurile Olimpice de iarnă de la Pyeongchang, relatează BBC News.

Yura Min
Foto: Guliver/Getty Images

O închizătoare de la costumul purtat de patinatoare a cedat, iar sportiva a fost la un pas să rămână descoperită. Yura Min, care participă la prima sa Olimpiadă, alături de partenerul ei, Alexander Gamelin, a fost nevoită să își aranjeze bluza de mai multe ori, în timpul exercițiului, dar a reușit să ducă la bun sfârșit reprezentația.

Cu toate acestea, performanța perechii a avut de suferit din cauza incidentului vestimentar, iar cei doi au obținut doar 51,97 puncte, și au terminat pe locul 9.

„După cinci secunde, s-a rupt bluza. Mi-am spus: O, nu! Dacă se desface, poate să se rupă cu totul topul. Am stat cu groaza asta în tot timpul exercițiului”, a declarat patinatoarea pentru Detroit Free Press.

Yura Min
Foto: Guliver/Getty Images

Tânăra în vârstă de 22 de ani a gestionat cu multă grație situația și nu s-a oprit din patinat pentru a-și ajusta bluza, știind că acest lucru ar fi costat-o prea multe puncte.

„E prima dată când particip la Jocurile Olimpice, a fost prima dată când eram pe gheață aici și dacă mi s-ar fi rupt cu totul bluza, ar fi fost un dezastru. Am avut foarte mari emoții”, a mai adăugat patinatoarea.

Yura Min s-a născut în SUA, având părinți sud-coreeni, dar a decis să participe în concurs sub steagul Coreei de Sud. Alexander Gamelin, partenerul ei, a devenit cetățean sud-coreean naturalizat pentru a putea participa la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Pyeongchang.

Yura Min
Foto: Guliver/Getty Images

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri