Actorul Bill Cosby a izbucnit în râs după ce a fost condamnat la 10 ani de închisoare

Data publicării:
arestare bill cosby catuse inchisoare
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Actorul Bill Cosby a fost condamnat, marți, la 10 ani de închisoare după o lungă luptă în instanță, el fiind acuzat de agresiuni sexuale.

arestare bill cosby catuse inchisoare
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Marți, un judecător din Pennsylvanua l-a găsit vinovat pe Bill Cosby pentru că a drogat şi violat o femeie, în urmă cu 14 ani.

A venit momentul dreptăţii”, i-a spus judecătorul actorului de 81 de ani, pe care l-a descris drept un „prădător” sexual.

Actorul nu s-a folosit de oportunitatea lui de a vorbi în tribunal, în schimb a zâmbit și a discutat cu echipa lui de apărare înainte să fie încătușat, scrie nzherald.co.nz .

Mai mult de atât, la scurt timp după ce a fost condamnat, actorul a izbucnit în râs în instanța de judecată. El a făcut de asemenea glume în timp ce era încătușat, urmând apoi să fie dus la închisoare.

În fotografia oficială de la momentul arestului, actorul nu a mai afișat aceeași relaxare. El părea dezonorat, abătut și cu reputația făcută zdrențe.

Bill Cosby poate cere eliberarea condiţionată abia după trei ani de detenţie. Dacă solicitarea va fi respinsă, o poate reînnoi. E posibil, însă, ca toate cererile sale să aibă aceeaşi soartă, caz în care va sta după gratii zece ani. Asta ar însemna ca Bill Cosby să fie eliberat la 91 ani.

Sentencing Begins In Bill Cosby Trial
FOTO; Gulliver/ Getty Images

Bill Cosby a fost acuzat de o femeie că a dus-o la el acasă şi a drogat-o, după care a abuzat sexual de ea. Faptele s-au petrecut în 2004 şi este singurul proces pentru care faptele nu s-au prescris, deşi actorul ar mai fi abuzat sexual alte peste 60 de femei.

Avocaţii lui Bill Cosby au susţinut, de-a lungul procesului, că femeia abuzată este o mincinoasă patologică, care a vrut doar să şantajeze vedeta.

De altfel, actorul i-a plătit femeii 3,4 milioane de dolari, după o înţelegere civilă, în 2006.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri